skiplink
english franšais deutsch polski italiano dansk espa˝ol

Kolofon

Udgiver

IG BAU
Hans-Joachim Wilms (Forbundsnæstformand)
Olof-Palme-Stra▀e 19
60439 Frankfurt am Main
EFFAT - European Federartion of Food,
Arnd Spahn (Landbrugssekretær)
Agriculture and Tourism Trade Unions
Rue du FossÚ-aux-Loups, 38 box 3
B-1000 BrŘssel
PECO-Institut e.V.
Thomas Hentschel (Administrator)
Luisenstr. 38
D-10117 Berlin

Ansvar for indhold og links

Indholdet på vores sider er udarbejdet med største omhu. Men vi påtager os ikke ansvaret for om indholdet er korrekt, fuldstændigt eller aktuelt.

Hjemmesiden indeholder links til eksterne hjemmesider, som varetages af tredjemand, og på hvis indhold vi ingen indflydelse har og som vi derfor ikke kan påtage os noget ansvar for. Det er udelukkende den, der udbyder eller driver de hjemmesider, vi refererer til, der er ansvarlig for disse sider.

Ophavsret

Det indhold, som webmasterne har lagt ind på denne hjemmeside, er omfattet af den tyske ophavsret. Bidrag fra tredjeparter er markeret som sådanne. Mangfoldiggørelse og distribution af indholdet på denne hjemmeside er tilladt til ikke-kommerciel brug, forudsat at der på et egnet sted og på gængs vis gøres opmærksom på kilden (”agri-info.eu”). Kommerciel brug af indholdet på denne hjemmeside kræver skriftligt samtykke fra udgiverne.

Databeskyttelse

Såfremt der oplyses personrelaterede data (kontaktformular) på vores sider, sker dette altid på frivillig basis. Lagring og videregivelse af disse personrelaterede data sker udelukkende i sammenhæng med denne hjemmesides målsætninger, særligt med henblik på at tage kontakt til de europæiske landbrugsfagforeninger. Videregivelse af data til udenforstående tredjeparter og til kommerciel brug er udelukket.